torsdag 25 juni 2009

Hur Mår Han?

Killens morsa avslutade hans WoW konto (om det kallas så) och hans snälla bror smygfilmade freakoutet. Kul!

6 kommentarer:

Simon sa...

Sicket retard... Kan d vara på riktigt? Är d for real kan han nog behöva typ 4 år från datorn...

Max sa...

Throwing tantrums har ju barn och ungdomar gjort i alla tider - frågan är bara över vad?
Det är tydligen hans wow-konto, alltså ett dataspel, som han blivit av med. Dataspelet är hans värld och identifiering.
Så här blir det i hjärnan när den utsätts för prefab-mat, Coca-Cola, Aspartam och mikrovågsstrålning, framförallt från mobiltelefoner.
Jag kan sätta sju av mina bästa framtänder på att han spenderar, i stort sett, all sin tid framför datorn spelandes wow och med sin jävla mobil på nära avstånd, om inte gaggandes i den samtidigt - under tiden som skitmat och läsk åker in i den amerikanska tandställningsmunnen i en strid ström.
Fan, jag riktigt njöt av att se honom så jävla förbannad!
Det är ett barn av vår tid - och han mår toppenfint! Han gör precis det han är programmerad att göra.

Erica sa...

Mmm, jag tänkte också så. Läskigt att se ändå.

Max sa...

Ja, det är läskigt - men du kommer väl ihåg denna?;
http://www.youtube.com/watch?v=W2QxLpS3aIM&feature=related

Erica sa...

o ja!

Jag bor inte direkt framför datorn, och jag dricker aldrig light produkter, jag har bara mobilen vid huvudet när jag pratar med någon och det blir inte några längre stunder... undrar då om det finns nåt som skulle få en att reagera såhär, försöker komma på något men kan inte. Det ska vara något realistiskt också, som den här killen o WoW-kontot. Jag vet att jag är lite äldre också men ändå. Att bara slänga sin kropp sådär. undrar vad det skulle vara.

Max sa...

Trots att jag inte dricker läsk överhuvudtaget och pratar minimalt i mobiltelefon så får man ju ändå i sig en jävla massa skit - så helt fri från "förgiftning" går det ju inte att bli.
Och jag kan säga att jag har en viss förståelse för det tyska mongot, som blir så inihelvete föbannad på att datorn laddar slött och att han sedan blir "skjuten och dödad" av dataspelet. När jag och A-K har spelat Zelda har jag fåt TuppJucksYoda när jag förlorat någon battle i ett viktigt skede - och min dator får med jämna mellanrum ett uppfriskande kok stryk när den får för sig att inte göra som jag vill!